ARCEN pornește o inițiativă de consultare a locuitorilor, agenților economici și grupurilor civice din București cu scopul de a extinde proiectul „Străzi deschise” la nivelul cartierelor capitalei.

Concret, am creat grupul „Comunități pentru Străzi deschise”, care reprezintă un loc de întâlnire online pentru comunitățile din București interesate de dezvoltarea și îmbunătățirea inițiativei ARCEN de pietonalizare a unor străzi din centrul orașului și de adaptare a acestui demers în cartiere. În interiorul grupului vom dezbate și căuta soluții specifice privind pietonalizarea sau regenerarea spațiilor publice din diverse zone ale Bucureștiului.

Sunt deja 7 săptămâni de când Bucureștiul are, în fiecare weekend, prin colaborarea cu Primăria Municipiului București, o serie de șase zone pietonale centrale închise traficului auto, în contextul crizei generate de coronavirus și al nevoilor de distanțare fizică impusă pentru protejarea sănătății publice.

Dacă ești interesat și vrei să participi la #strazideschise intră în grup: https://www.facebook.com/groups/356280798677141/

Lasă un răspuns