30.7 C
București
duminică, 1 august 2021
AcasăBucureștiProiectul Via Bucuresti : După '90

Proiectul Via Bucuresti : După ’90

-

În urmă cu o săptămână am lansat proiectul După ’90. | Foarte curând, vom publica și platforma online a proiectului unde veți găsi sute de pagini de ziar digitizate din primul deceniu de după Revoluție și cronologia evenimentelor politice și culturale din perioada 1990-2000. Tot acolo, veți putea urmări, începând cu finalul lunii septembrie, zeci de mărturii de istorie orală ale celor care au trăit din plin primul deceniu de democrație.

| accesați pagina de facebook a proiectului: https://www.facebook.com/dupa90.ro
| accesați aici pagina de instragram: https://www.instagram.com/dupa90.ro

După ‘90 este un demers de explorare și documentare a primului deceniu de după Revoluție, o interogație colectivă a trecutului recent, pornită de generația născută în preajma anului 1990 care azi ajunge la maturitate într-o țară care pare să nu fi depășit în totalitate trauma tranziției. Obiectivul proiectului este crearea unui dialog istoric între generații actuale și viitoare pentru asumarea unei memorii comune.

| După ‘90, un proiect ARCEN dezvoltat prin AFCN, susținut de Expo Arte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

 Ephemeral Aesthetics : Casa Barbu Brezianu din Piața Spaniei, nr.12

0
Casa Barbu Brezianu din Piața Spaniei, nr.12, m-a atras prin elementele din fier forjat ce decorează ferestrele și coloritul curții ce te poartă cu...

1 Decembrie 2019