Restaurantul Le Bistrot Francais din Bucureşti, deţinut de familia de antreprenori locali Preotu, a fost desemnat cel mai bun restaurant din Capitală în 2019, în timp ce Alex Petricean de la Noua şi-a adjudecat titlul de cel mai bun chef, în cadrul premiilor acordate recent de către platforma de evaluare a restaurantelor Restocracy.
După bucătărie, cel mai bun restaurant Românesc tradiţional a fost desemnat Caru’ cu Bere, cel mai bun restaurant Românesc aristocratic Zahanaua Zexe, iar cel mai bun restaurant restaurant cu noua bucătărie românească a fost desemnat restaurantul Noua.
Clasamentul integral este redat mai jos:
Cel mai bun restaurant din Bucureşti în 2019 – Le Bistrot Français
După bucătărie:
Cel mai bun restaurant Românesc tradiţional: Caru’ cu Bere
Cel mai bun restaurant Românesc aristocratic: Zahanaua Zexe
Cel mai bun restaurant restaurant cu Noua Bucătărie Românească: NOUA
Cel mai bun restaurant Internaţional: Joseph by Joseph Hadad
Cel mai bun restaurant Nord-Mediteranean: Poesia
Cel mai bun restaurant Sud-Mediteranean: Caju
Cel mai bun restaurant Fusion: Loft
Cel mai bun restaurant Japonez: Yuki
Cel mai bun restaurant Libanez: Piccolo Mondo
Cel mai bun restaurant Grecesc: Amvrosia
Cel mai bun restaurant Spaniol: Pata Negra
Cel mai bun restaurant Chinezesc (European): Zen Garden
Cel mai bun restaurant Urban creativ: Maison des Chefs by Mega Image
După specificul dominant:
Cel mai bun restaurant de Peşte şi fructe de mare: Raionul Floreasca
Cel mai bun Oyster & Caviar bar: Le Vivier
Cel mai bun Sushi bar: SushiRoom
Cel mai bun Steakhouse: Osho
Premii speciale:
Cel mai bun restaurant nou deschis: KANE
Restaurantul Cel mai bun prieten al copiilor: Complex Herăstrău
Cel mai apreciat show de restaurant: Locanta Jariştea
Descoperă mai multe la Bucureșteanul ⓜ mapamond media
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.