Cum vrea Radu Negulescu să construiască „sistemul de operare” al companiilor – Flow OS

0
359

După 15 ani în care a dezvoltat una dintre cele mai mari compani românești de servicii IT, Trencadis, pandemia l-a făcut pe Radu Negulescu să-și regândească strategia, iar acum a pornit la drum în a construi un adevărat sistem de operare pentru viața profesională, Flow OS. Am aflat de la el toate detaliile.

Radu Negulescu e unul dintre cofondatorii Trencadis, o companie de dezvoltare software care de 15 ani crește pe piața din România și internațională. La începutul pandemiei și-a dat seama că trecerea spre comunicarea hibridă și online va produce o transformare, o vedea chiar în cadrul companiei sale. Așa că a pornit la drum în a găsi o soluție.

Crede că Flow OS e răspunsul, un produs pe care vrea să-l integreze în viața profesională a companiilor pentru ca acestea să-și organizeze comunicarea, ședințele și toate activitățile dorite. Momentan a lansat pe piață Sessions, o unealtă de colaborare și videoconferencing care e doar primul pas prin care testează apele. Dar produsul a fost deja premiat de către Product Hunt în luna ianuarie 2022 și în luna februarie ajunsese la 6.000 de utilizatori. Noi am povestit despre trecerea de la servicii la produs și despre viitorul Flow OS.


Descoperă mai multe la Bucureșteanul ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns