AcasăBucurești”Omul invizibil” care a făcut grupurile de zeci de mii de susținători...

”Omul invizibil” care a făcut grupurile de zeci de mii de susținători ai lui Piedone e angajat polițist local în Sectorul 5 Citeşte întreaga ştire: ”Omul invizibil” care a făcut grupurile de zeci de mii de susținători ai lui Piedone e angajat polițist local în Sectorul 5

-

Sorin Ionuț Corbu e cel care se ocupă de o componentă importantă în operațiunea de promovare online a primarului Piedone. A candidat alături de Piedone pe listele pentru consilierii CGMB și, fiindcă n-a intrat în consiliu, a fost angajat polițist local la Sectorul 5.

Ionuț Sorin Corbu a fost, conform CV-ului, administrator de bloc în Sectorul 4. Aceasta este ultima sa poziție plătită. Primarul Piedone și-a trecut și el în CV o funcție asemănătoare. Încadrat în poliția locală, Corbu prinde un loc în Serviciul de Control Activităţi Comerciale. E unul dintre poliţiştii care ar trebui să verifice dacă restaurantele cu terase au intrat prea mult pe trotuar, dacă bătrânicile au autorizaţie să vândă verdeţuri în pieţe, târguri şi oboare şi dacă sunt respectate alte reguli impuse de Primărie cu privire la comerţul stradal.

Numai că misiunea poliţistului local Corbu, potrivit mai multor surse concordante din Primăria Sectorului 5, este alta. El se ocupă de grupurile de Facebook din campania online a primarului Popescu-Piedone. Nu coordonează vreo fabrică de trolli. Mijloacele pe care le are la dispoziţie sunt mai rudimentare, dar extrem de eficiente.

Citeşte întreaga ştire: ”Omul invizibil” care a făcut grupurile de zeci de mii de susținători ai lui Piedone e angajat polițist local în Sectorul 5


Descoperă mai multe la Bucureșteanul ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Bucureșteanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura