Cosmin Măgureanu: Cum vrea ialoc să te ajute să plătești nota la restaurant și să lași bacșiș

0
569

ialoc.ro e unul dintre startup-urile care au ajutat mult business-urile în pandemie. Prin soluția de rezervări în HoReCa au o poziție favorabilă în piață, dar au avut doi ani grei. Acum lansează o soluție de plăți prin QR la restaurant și caută investiție.

ialoc.ro era într-o poziție foarte bună în februarie 2020, înainte de pandemie. Primiseră investiție, urmau să crească și să atragă cât mai multe restaurante în platforma lor de rezervări online. Dar odată cu pandemia business-ul lor a fost afectat și au făcut tot ce a fost posibil pentru a rămâne prezenți.

În momentul de față, spune Cosmin Măgureanu, cofondatorul și CEO-ul ialoc.ro, au lansat un nou produs și caută o investiție de minimum 700.000 de euro.

ialoc.ro are 2.300 de restaurante listate pe platformă și peste 500 sunt parteneri semnați care folosesc platforma pe un abonament și care pot afla mai multe despre clienții lor. Astfel, ialoc vrea să aibă cât mai multe restaurante listate, chiar dacă acestea nu sunt plătitoare, pentru ca utilizatorii să aibă de unde alege.

„Avem un proces automatizat pentru cei care nu folosesc aplicația ialoc Business. Primesc un SMS automat cu detaliile rezervării, cu datele anonimizate și dacă nu decurs în 2 minute avem un proces intern prin care cineva de la noi îi sună și le transmite rezervarea. Atât de important e pentru noi experiența clientului”, spune Cosmin Măgureanu.

Dar ialoc.ro are deja pe piață un produs nou, pe care vrea să-l promoveze pentru a crește: o modalitate prin care clienții să poată plăti cu cardul la restaurante și să lase bacșiș, totul cu un QR code de pe masă.

„Nu reinventăm roata, dar am depistat că viitorul cel puțin la nivel de service în restaurante, pe măsură ce restaurantele duc lipsă de personal, e să aduci digitalizarea la nivel de masă și să creezi o formă de helper pentru ospătarul care te servește”, explică Măgureanu.

„Motiv pentru care am adus în piață niște QR code-uri simple care se pun pe mesele restaurantelor. Pandemia ne-a învățat să ne instalăm aplicații de QR code sau să aflăm că dacă se folosește camera se scanează și un QR code”, mai spune acesta.


Descoperă mai multe la Bucureșteanul ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns