6.4 C
București
vineri, 22 ianuarie 2021
Acasă București Festivalul 'Bucurestii lui Caragiale', in Parcul Cismigiu, intre 18 iulie si 20...

Festivalul ‘Bucurestii lui Caragiale’, in Parcul Cismigiu, intre 18 iulie si 20 septembrie

-

O editie speciala a Festivalului „Bucurestii lui Caragiale” se va desfasura, timp de zece weekend-uri, in perioada 18 iulie – 20 septembrie, pe o scena amenajata in aer liber in Parcul Cismigiu, informeaza un comunicat ARCUB transmis AGERPRES.

Desfasurata sub motto-ul #SustinemCulturaRO, cea de-a opta editie a festivalului isi extinde repertoriul in afara operei lui Caragiale si invita toate teatrele din Bucuresti sa prezinte, in cadrul evenimentului, cele mai de succes spectacole de teatru, precizeaza organizatorii.

„In contextul restrictiilor impuse de pandemia COVID-19, proiectul ‘Bucurestii lui Caragiale’ isi propune sa sustina scena teatrala a Bucurestiului – institutii publice si teatre independente -, oferind o platforma de promovare a activitatii lor, in conditiile in care nu toate teatrele din Bucuresti dispun de infrastructura necesara pentru a-si reorganiza activitatea in spatii deschise”, se arata in comunicat.

Printre participantii editiei se numara Teatrul Bulandra, Teatrul Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Mic, UNATC, Teatrul Excelsior, Teatrul ‘Ion Creanga’, Opera Comica pentru Copii, In Culise, Teatrul ‘Tandarica’, Teatrul de Revista ‘Constantin Tanase’, Creart, Teatrul Coquette, Teatrul Arte Dell’Anima, Teatrul Elisabeta si Teatrul ‘Stela Popescu‘.

mai mult la  /ziare.com/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

1 Decembrie 2019

0
La mulți ani, România! Foto: Silviu Alexandru Bucharest Nights Preparatul traditional de 1 DECEMBRIE: Fasolea cu ciolan afumat.  Unul din preparatele care reprezinta cel mai bine Ziua Nationala...

12 B