AcasăBucureștiNicușor Dan: Se tergiversează preluarea mandatului. Remarc lașitatea Gabrielei Firea, și-a pus...

Nicușor Dan: Se tergiversează preluarea mandatului. Remarc lașitatea Gabrielei Firea, și-a pus subordonații să semneze contestațiile

-

La aproape patru săptămâni de la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, preocupările PSD și ale Gabrielei Firea sunt foarte departe de interesele bucureștenilor. Nu doar că PSD și Firea nu se mai ocupă de rezolvarea problemelor Capitalei, dar îi împiedică și pe alții să o facă.

Pesediștii au depus 52 de cereri de apel către Tribunalul București, în care cer invalidarea alegerilor din 27 septembrie și repetarea lor, invocând o fraudă electorală imaginară, pe care n-o cred nici măcar ei. Remarc aici lașitatea primarului încă în funcție, Gabriela Firea, care și-a pus subordonații pe linie de partid să conteste alegerile pentru Primăria Capitalei, dar n-a avut curajul să semneze și ea alături de ei. De altfel, toate sunt copy-paste, ordonate de la partid, ca să dea de muncă inutil judecătorilor. Prin întârzierea preluării mandatului meu de primar general, Firea demonstrează din nou că e condusă de răutate, resentimente, dorință de revanșă.

Cel mai grav rămâne însă faptul că Firea și PSD București nu mai dau doi bani pe responsabilitățile pe care încă le au în gestionarea problemelor serioase ale Capitalei. Deși primar încă în funcție, Gabriela Firea a abandonat pur și simplu lupta împotriva COVID-19 și încearcă să nu-mi dea timp să pot pregati măsurile pentru perioada rece. La Primăria Capitalei nu mai există implicare, nu mai există coordonare, nu mai există niciun efort pentru a limita răspândirea coronavirusului sau pentru măsuri de maximă urgență. Totodată, Gabriela Firea și PSD pregătesc în mod deliberat o iarnă grea pentru bucureșteni, pentru ca apoi să poată da vina pe noua administrație pentru problemele legate de încălzire și apă caldă. Nu știm nimic despre măsuri pentru asigurarea în avans a stocurilor de materiale necesare pentru repararea viitoarelor avarii, nu am văzut mobilizare de resurse umane și financiare pentru ca sistemul de termoficare să facă față iernii care vine.

Aștept de aceea preluarea mandatului de primar general, astfel încât – împreună cu noul Consiliu General – să mă pot ocupa de rezolvarea problemelor bucureștenilor.

Nicușor Dan

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Bucureșteanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura