11.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021
AcasăBraseriiWeekend trending în București: cafea într-o casă cu vechituri, terasa cu bere...

Weekend trending în București: cafea într-o casă cu vechituri, terasa cu bere belgiană, pește ca în Deltă și o stație de metrou transformată în omagiu pentru Ivan Patzaichin​

-

Așadar, cu certificatul verde pe telefon (încă) poți să ieși în oraș și să te bucuri în siguranță de o cafea de specialitate, un brunch bun într-un loc cool, o bere belgiană, o masă ca în Deltă și o halbă de bere onestă pe o terasă dintr-o fostă fabrică de șosete.

De această dată îți propunem să pornești rătăcirea prin oraș în apropierea parcului Grădina Icoanei, la cafeneaua Mingle (General Eremia Grigorescu 5) . Este un loc nou deschis în București, în spațiul unei ceainării care a funcționat mulți ani.

Te vei simți ca în casa unui colecționar de obiecte vechi, doar că totul e de vânzare. Asta înseamnă că, dacă-ți place o ceașcă de cafea de aici, o farfurie, o vază, un tablou sau, de ce nu, un baston, poți să pleci cu oricare dintre ele acasă, pentru prețul corect.

Nu doar interiorul este frumos, dar și îngusta terasă balcon, cu vedere la interesantele case de pe strada Eremia Grigorescu. Cu o păturică pe genunchi, e o plăcere să-ți bei cafeaua aici.

Apropo de cafea, ea vine de la Guido, o prăjitorie din București foarte apreciată și cu o mare experiență acumulată de-a lungul anilor. Mai departe poți să-ți dezmorțesti picioarele cu o plimbare prin Grădina Icoanei și apoi prin labirintul de străduțe din Cartierul Armenesc, până la FROG (Vasile Lascăr 4) , un mic bistro care are o atmosferă foarte cool, ce s-ar putea să-ți aducă aminte de localurile din Berlin.

hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

 Ephemeral Aesthetics : Casa Barbu Brezianu din Piața Spaniei, nr.12

0
Casa Barbu Brezianu din Piața Spaniei, nr.12, m-a atras prin elementele din fier forjat ce decorează ferestrele și coloritul curții ce te poartă cu...

1 Decembrie 2019